- Inspiration nr. 319 -

- Inspiration nr. 319 -

  •  Ikke til salg
Lagerstatus: På lager
  

Knyttet armbånd med Infinity link.

Materialer:
20093355, Mørkeblå nylon snor 0,8 mm
20093352, Rosé Forgyldt infinity link, 15x35x4 mm
20093349, Rosé forgyldt mellemled blomst 3x3 mm (pose m. 10 stk)

Klik på varenummer ovenfor, og kom direkte til de produkter der er brugt til dette søde armbånd.

Se andre farver nylon snor 0,8 mm her – klik her

Se Infinity link i forsølvede, forgyldt og Sort Rhodium her – klik her

Se mellemstykker i forsølvede, forgyldt og sort Rhodium her – klik her


Vejledning:

Hvis du er god til at knytte så kan du nøjes med at bruge 3 meter nylon snor 0,8 mm (klip snoren op i 2x40 cm, 2x80 cm og 1x60 cm)

Er du ikke en hærdet knytter så vil vi foreslå at du køber 4 meter og deler dem i længere stykker (f.eks. 2x60 cm, 2x100 cm og 1x80 cm)

Start med at sætte snoren på 40 cm (60 cm) fast i Infinity linket. Snoren skal være dobbelt på hele det stykke hvor der skal knyttes. Husk at den ene af snorene skal bruges som lukning af armbåndet. Knyt derefter ca. 22 knytninger (hele knytninger, altså både en højre og en venstre knytning) eller det antal du skal bruge for at nå den længde du har behov for.

Sæt derefter den anden snor på 40 cm (60 cm) fast i det andet øje på Infinity linket og knyt også her til den længde som du skal bruge.

Klip de snore af som ikke skal bruges i en længde af 1,5 mm og smelt dem fast. Du har nu en lang knyttet snor med Infinity linket på midten.

Nu skal lukningen laves. Læg midtersnoren sammen, så den danner et armbånd. Knyt omkring de to midtersnore ca. 2 cm eller det antal cm, som du har behov for så armbåndet passer. Afslut lukningen ved at klippe de to knyttesnore, som du har knyttet med og smelt dem fast.

Du skal nu sætte blomsterne på de to ender du har tilbage og som du bruger til at stramme armbåndet med. Sæt blomsterne på og bind en stram knude der hvor de skal ende. Klip snoren af 1,5 mm fra knuden og smelt fast så blomsterne ikke kan falde af.

Armbåndet er nu klart til at blive brugt og vist frem.

  

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse