Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Smykkematerialer.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Smykkematerialer.dk.

Dokumentation og vejledning: Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Smykkematerialer.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Smykkematerialer.dk, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra Smykkematerialer.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark eller fragtmand. Leveringstid er altid hurtigst muligt. Leverings tid for bestillingsvarer efter nærmere aftale.

Risikoen for varerne: Risikoen for varer købt hos Smykkematerialer.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Garanti: Smykkematerialer.dk yder normal garanti i henhold til købeloven.

Mangler: Smykkematerialer.dk følger købelovens regler omkring mangler.

Betaling: Betaling skal altid ske inden smykkematerialer.dk afsender varen. En undtagelse er dog offentlige kunder, der betaler via EAN betaling - her gives oftest er betalingsfrist på 14 dage efter kunden modtager varerne. I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via: Bankoverførsel og Kreditkort. Alle priser i shoppen - på web-adressen http://www.smykkematerialer.dk/ - er i DKK og er inkl. moms. Vi tager forbehold for fejl i priser på webshoppen.

Fortrydelsesret: Smykkematerialer.dk yder 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af dit køb gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand (ubrugt og i original emballage) og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Varen skal returneres til CM Company, Boholmsvej 7, 3250 Gilleleje. Hvis du har betalt med kreditkort tilbagefører vi automatisk varebeløbet til din konto når vi har modtaget varerne. Har du betalt via Bankoverførsel bedes du opgive bankregistrerings- og konto nr. Som beløbet kan overføres til. Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den. Afklippet produkter i meter mål og smykker bestilt i egen størrelse er undtaget af fortrydelsesretten.

Vi forhandler ikke brugte varer på smykkematerialer.dk Såfremt du måtte returnere BRUGTE varer vil vi forbeholde os ret til at fratrække et beløb svarende til den værdiforringelse vi har. Brugte varer har ingen værdi for smykkematerialer.dk.

Ombytning: Vi ombytter normalt ikke varer. BEMÆRK at forgyldningen/forsølvningen af smykkematerialer vil aftage, idet der er tale om en tynd belægning over andet materiale. Herefter anbefaler Smykkematerialer.dk at materialer forgyldes/forsølves igen. Materialer med isatte Rhinestene / krystaller kan ved slag og andet falde ud af fatningerne, hvorfor vi tager forbehold for dette. Materialer med isatte Rhinestene / krystaller ombyttes eller returneres derfor ikke efter 14 dage.

Reklamation: Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Smykkematerialer.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har modtaget leveringen Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Smykkematerialer.dk. Du har pligt til at returnere varen i samme stand (ubrugt og i original emballage) og mængde, som den er modtaget. Smykkematerialer afholde deaftalte omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Varen skal returneres til CM Company, Boholmsvej 7, 3250 Gilleleje. Hvis du har betalt med kreditkort tilbagefører vi automatisk varebeløbet til din konto når vi har modtaget varerne. Har du betalt via Bankoverførsel bedes du opgive bankregistrerings- og konto nr. som beløbet kan overføres til. Du vil få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den.

Hvis du mod forventning ikke modtager din forsendelse, er du forpligtet til at rette henvendelse til os senest 14 dage efter du har modtaget mail om at forsendelsen er afsendt til dig. Har vi ikke modtaget din indsigelse om udebleven leverance indenfor 14 dage efter vi har fremsendt afsendelsesbekræftigelse pr. email, betragtes varen som leveret.